lietiniai
Špinatų lietinis
Rekomenduojamas su sviesto ir grietinės arba sūrio padažu
Su varške ir špinatais
Varškė, špinatai, grietinė. Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba graikiško jogurto ir žolelių padažu
Lietinis „Caprese" su trijų rūšių sūriais
Lietinis su kietuoju sūriu, mocarela, feta, pomidorais, konservuotais kaparėliais ir pesto padažu
Su daržovėmis ir sūrio padažu
Lietinis su keptomis morkomis, pievagrybiais, cukinijomis ir lengvu sūrio padažu. Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba sūrio padažu
Su „La Crêpe“ šefo sūdytomis lašišomis
Lietinis su sūdytomis lašišomis, salotų lapais. Rekomenduojama su grietinės arba graikiško jogurto ir žolelių padažu
Su „La Crêpe“ šefo sūdytomis lašišomis ir varške
Lietinis su sūdytomis lašišomis ir varške. Rekomenduojama su špinatų ir grietinėlės padažu
Su šefo sūdytomis lašišomis ir kaparėliais
Lietinis su sūdytomis lašišomis, kaparėliais ir lydytu sūreliu
Lietinis su krevetėmis ir padažu „Café de Paris“
Lietinis su krevetėmis. Patiekiama su padažu „Café de Paris“, žaliąja citrina, bazilikai, alyvuogių „angliukais
Lietinis su sūriu ir vištiena
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba sūrio padažu
Lietinis su čederiu, vištiena ir šonine
Lietinis su čederiu, rūkyta kiaulienos šonine, keptais vištienos kumpeliais, čiobreliais, aitriosiomis paprikomis, jaunais špinatų lapeliais, burokėlių lapeliais, žirnių daigais.
Lietinio suktinukai su vištiena
Lietinis su česnakiniu majonezo padažu, sūriu, salotų lapais, pomidorais, marinuotais agurkais, rūkyta kiaulienos šonine, keptais vištienos kumpeliais, marinuotais svogūnais, žirnių daigais.
Su vištiena, grybais ir morkomis
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu
Su sūriu, kumpiu ir pievagrybiais
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba pievagrybių padažu
Lietinis su čederiu ir kumpiu
Lietinis su kumpiu, sūriu, varškės ir čederio padažu, gražgarstėmis
Su malta jautiena ir porais
Lietinis su jautiena, porais.Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu
Gruzdinti lietiniai su jautiena
Čederio sūris, Chalapos aitrioji paprika, malta jautiena, „panko“ džiūvėsėliai, kalendros. Patiekiama su salotomis (salotų lapai, vyšniniai pomidoriukai, žolelių padažas) ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu